Levering og retur

Levering
Når du handler hos Interia design handler du direkte fra flere forskellige lokale butikker i Skandinavien. Varerne sendes fra fysiske butikker til dig. Hvis du har bestilt flere produkter kan der derfor være flere pakker.

Vores partnerbutikker håndterer og sender din ordre inden for 24 timer og har en leveringstid på 2-8 hverdage. Bemærk at nogle møbler er lavet på bestilling med en længere leveringstid, se info i produktbeskrivelsen.

Vi tilbyder gratis forsendelse på ordrer over 399 SEK, på større møbler har vi en forsendelsesomkostning der beregnes ved kassen.

Retur
Bestilte varer kan returneres inden for 14 dage efter at ordren er afhentet. For at returnere bedes du rapportere retur her og derefter bruge den vedlagte returforsendelsesnota. Hvis du ikke modtog en returforsendelsesnota i din pakke skal du rapportere din returret ovenfor og en returforsendelsesnota sendes til din e-mail. Produkter skal returneres i samme stand som du modtog dem og i original emballage.

Efter at den registrerede retur og vores partnerbutik har modtaget returneringen refunderes beløbet til det anvendte kort på købstidspunktet. Hvis købet foretages med en faktura, annulleres det.

Ændring af vare
Hvis du ønsker at bytte din vare til en anden, gøres det bedst ved at returnere og derefter placere en ny ordre.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?
Send en e-mail til info@interiadesign.se eller skriv i chatten, så hjælper vi dig!

-

Danish
Danish

[[recommendation]]

Danish