Købsbetingelser

Generelt
Interadesign.se fungerer som mellemmand og ikke som sælger. Det er vores partnerbutikker der leverer varerne. Butikken er ansvarlig for at sikre at aftalen er opfyldt og er den rigtige kontraherende part for forbrugeren.

Følgende vilkår og betingelser gælder for alle køb fra interiadesign.se. Undtagelser fra vilkårene hvis andre skriftlige aftaler er indgået mellem køber og interiadesign.se.

Produkter og priser
Vi gør vores bedste for at sikre at de korrekte oplysninger, pris og beskrivelse vises på interiadesign.se. Vi forbeholder os ret til at gøre unøjagtigheder når vi modtager oplysningerne fra vores partnerbutikker og der kan opstå situationer når vi opdager fejl. Under disse omstændigheder handler vi efter opdagelse af fejl og erstatter dig straks som kunde. Produkterne på interiadesign.se er tilfredse og prissat af vores partnerbutikker. Alle priser er angivet i SEK og inkl. moms.

Betaling
Produkter bestilles via interiadesign.se. Vi garanterer sikre betalingsmuligheder via Klarna, internetbank, delvis betaling og VISA / Mastercard / AMEX.

Interiadesign.se forbeholder sig retten til at afvise et køb, hvis betalingskortet er ugyldigt, eller hvis købsprisen ikke er tilgængelig til debitering.

Når købet er gennemført, sendes ordreoplysninger om ordren til den angivne e-mail-adresse. Aftale indgås kun, når partnerbutikken via interiadesign.se har bekræftet ordren.

For at handle på interiadesign.se skal du være 18 år eller ældre. Hvis du ikke har fyldt 18 år, kan du stadig foretage et køb, men så er værgens godkendelse eller anden juridisk ret til at indgå købet påkrævet.

Levering
Når du handler hos Interia design, handler du direkte fra flere forskellige lokale butikker i Skandinavien. Varerne sendes fra fysiske butikker til dig. Hvis du har bestilt flere produkter, kan der derfor være flere pakker.

Vores partnerbutikker håndterer og sender din ordre inden for 24 timer og har en leveringstid på 2-8 hverdage. Bemærk, at nogle møbler er lavet på bestilling med en længere leveringstid, se info i produktbeskrivelsen. I din ordrebekræftelse finder du sporingsnummeret og kan let se, hvor din pakke er placeret.

Vi tilbyder gratis forsendelse på ordrer over 399 SEK, på større møbler har vi en forsendelsesomkostning, der beregnes ved kassen.

Retur
Bestilte varer kan returneres gratis inden for 14 dage efter at ordren er afhentet. For at returnere bedes du sende en e-mail til info@interiadesign.se med ordrenummer og derefter bruge den vedlagte returforsendelsesnota. Returneringer skal sendes tilbage i original emballage og forbrugeren er ansvarlig for eventuelle skader under returneringen, derfor beder vi dig om at pakke godt.

Du er kun ansvarlig for enhver reduktion i produktets værdi, hvilket skyldes anden håndtering end det der er nødvendigt for at bestemme produktets art, egenskaber og driftsform.

Fortrydelsesret
Vi anvender loven (2005:59) om fjernkontrakter og kontrakter uden for forretningslokaler og du kan annullere dit køb inden for 14 dage efter at pakken er afhentet og købsprisen refunderes. For at annullere dit køb skal en e-mail med ordrenummer sendes til info@interiadesign.se inden for 14 dage efter afhentning af pakken og returneres med den vedlagte returforsendelsesnota.

Klage 
Interia design er ikke part i aftalen og klager går gennem forhandleren af ​​produktet. Kontakt os så arrangerer vi kontakt med din kontraherende part.

Dit køb er dækket af købeloven og indeholder regler om mangler. Du kan klage over mangler i produktet op til tre år efter købstidspunktet.

Du skal klage over dit produkt inden for en "rimelig tid" efter at have opdaget manglen i produktet. Vi anbefaler at du klager over produktet hurtigst muligt og inden to måneder efter at manglen blev opdaget.

Du klager ved at kontakte os via e-mail: info@interiadesign.se. Du får derefter hjælp til hele processen.

Produktændring 
Hvis du ønsker at bytte din vare til en anden, gøres det bedst ved at returnere og derefter placere en ny ordre.

Tilbagebetale
Efter at den registrerede retur og vores partnerbutik har modtaget returneringen refunderes beløbet til det anvendte kort på købstidspunktet. Hvis købet foretages med en faktura, annulleres det.

Pakker, der ikke afhentes
Interia design forbeholder sig ret til at opkræve omkostninger ved håndtering af ikke-afhentede pakker. Gebyret for ikke-afhentede pakker er SEK 149.

Lovgivning og domstol
Svensk lov anvendes. I tilfælde af uenighed følges Generalklagenævnets anbefalinger.

Hvis der opstår en tvist, vil vi have dig til at kontakte os på info@interiadesign.com, og vi finder en løsning sammen.